ШАЉИТЕ ТЕКСТОВЕ

Написано 
Оцените овог аутора
(0 гласова)

Упућујемо ПОЗИВ свим члановима нашег Удружења да почну са слањем текстова којим желе да конкуришу за учешће на Шестом фестивалу Нове народне песме "ЛИРА 2016". С тим у вези,  важно је имати у виду следеће:

1) Сви текстови шаљу се ИСКЉУЧИВО и  ЈЕДИНО на  Е- mail адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и то не више од једног текста  по Е-mail поруци. Укупно се може послати 5 текстова,  у пет одвојених  E- mail порука.
2) Учешће на фестивалу неће бити могуће за оне који текстове доставе на другачији начин,  или их уопште не доставе на наведену  адресу.
3) Право сваког  аутора је да за текст (који од стране Удружења предходно добије зелено светло за учешће на фестивалу),  пронађе прикладног  интерпретатора,  а у  складу са мишљењем које има о  квалитету свог текста. Уколико то право и обавезу аутор пренесе на организатора фестивала,  губи право на било какве приговоре у погледу избора интерпретатора.
4) Организатор фестивала задржава право да изврши ситне корекције у одабраним текстовима уколико се за тим укаже потреба,  али искључиво уз сагласност аутора и у консултацији са њим,  остављајући му могућност да их  прво он сам лично изврши.
5) Аутори који већ имају интерпретаторе својих песама,  или ће њихову потврду учешћа добити касније,  дужни су да о томе обавесте Удружење како би се селекција песама вршила у складу са гласовним могућностима тих певача,  њиховим потребама и слично.
6) Рок за доставу текстова је 28. фебруар 2016. године. како би,  по извршеној процени пристиглих текстова,  ако се укаже потреба,  Удружење могло да затражи благовремену НАКНАДНУ  доставу текстова,  по категоријама (мушки,  женски,  наменски и слично) за којим у том тренутку буде постојало интересовање од стране певача.
7) Слањем текстова на конкурс сваки аутор прихвата правила фестивала,  као и своју обавези у делу суфинансирања истог,  која је позната свим члановима Удружења.
8) Певачи који су заинтересовани за учешће на фестивалу,  али и композитори,  аранжери,  инструменталисти,  културно уметничка друштва,  итд. могу се такође обратити на горе наведену E - mail адресу, у  Inbox  нашег  FB  профила,  као и  на телефоне: 069/3584-395, 062 / 8 - 348 - 988.

9) КАО АУТОРИ ТЕКСТОВА НА ФЕСТИВАЛУ МОГУ УЧЕСТВОВАТИ ИСКЉУЧИВО ЧЛАНОВИ НАШЕГ УДРУЖЕЊА,  па певачи који већ имају раније урађен студијски снимак песме,  и желе да нам га доставе,  морају знати да је (по пропозицијама) учлањење аутора текста њихове песме у "ЛИРУ" предуслов за њихово учешће у такмичарском делу фестивала. Ово не важи за  композитора,  аранжера и интерпретатора те песме.

Прочитано 27976 пута
ЛИРА

Удружење текстописаца
за музичко стваралаштво.

Више из ове категорије Ванредна Скупштина »
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошлог месеца
УКУПНО
78
269
2187
5114
9899
13295
4834380

Прогноза за данас
240


Ваш IP:54.82.29.141

Радио РеномеРадио Морава