ДОНАЦИЈЕ - СПОНЗОРСТВА

Написано 
Оцените овог аутора
(2 гласова)

Поштовани посетиоци сајта,
Удружење смо које се бори за протеривање страних елемената и призвука из наше музике, за очување нашег националног звука, заштиту нашег музичког идентитета, неговање изворних вредности музичког стваралаштва, препознатљивост наше музике и у домаћим и у светским оквирима. Наравно, ослањајући се само на чланарину као једини извор прихода наше Удружење није равноправно у борби против оних који смишљено, плански, тенденциозно и константно раде на уништавању наше националне музике и нашег националног музичког идентитета. Ако желите да нам помогнете у тој борби и да станете на страну нашег културног останка и опстанка, можете то учинити новчаним уплатама на следећи начин:
Текући рачун за динарске уплате је

355-0002748191014-92

Приликом уплате, на налогу за уплату, у рубрици предвиђеној за сврху уплате обавезно упишите "донација".
Девизни рачун удружења за уплате донација из иностранства, искључиво у еурима, је:

RS35355000320001314656
SWIFT CODE je: VBUBRS22

Приложене су и детаљније инструкције које можете скинути са сајта и понети у банку приликом уплате донације.

Образац можете даунловати овде.

 

 

Tакође, све оне који желе да финансијски помогну реализацију фестивала Нове народне песме које наше Удружење организује у циљу очувања и неговања наше културне баштине, националног музичког идентитета, фолклора, изворних вредности музичког стваралаштва, повратка праве народне песме на домаћу музичку сцени итд., као и многе друге наше активности и иницијативе, желимо да упознамо са следећим:

1) Све уплате донатора врше се на текући рачун Удружења број: 
355-0002748191014-92 искључиво у динарима а међусобна права и обавезе ближе се регулишу Уговором о спонзорству које потписују две стране.

2) Удружење као организатор фестивала не улази у опредељеност спонзора кад је у питању висина њихових појединачних уплата већ то препушта њиховој слободној вољи, процени, могућностима и потребама за маркетиншким представљањем, тј. рекламирањем.

3) Непосредно пред одржавање Фестивала организатор истог направиће табелу по висини уплата и донатора са највећим износом уплате прогласити ГЛАВНИМ ДОНАТОРОМ фестивала а пропорционално висинама појединачних уплата биће дозирана и реклама што значи да ће највећу рекламу добити донатор са највећим износом уплате (ГЛАВНИ ДОНАТОР), донатор који заузме друго место (по висини уплате) нешто мању, и тако редом.

4) ПРОПОРЦИОНАЛНО ВИСИНАМА УПЛАТА донатори ће бити заступљени на главном паноу на фестивалској позорници (лого фирме или слично), на фестивалским плакатима који ће бити лепљени као најава фестивала, у радио и телевизијским емисијама и пре и после фестивала, на ЦД и ДВД издањима, разним публикацијама, рекламном материјалу, билбордима, фасциклама водитеља, на самој позорници а и водитељи ће такође током трајања програма у више наврата читати припремљен текст о фирми, институцији или делатности коју донатор има интерес да рекламира.

5) Донатор је дужан да обезбеди и благовремено достави технички исправан пропагандни материјал, лого фирме и слично.

6) Снимак Фестивала емитује се и реемитује на преко тридесет телевизијских станица, путем интернета, представља се на YouTube, Facebook и многим другим друштвеним мрежама а на фестивалу наступа доста познатих и признатих имена из света народне музике што доприноси великој гледаности манифестације а ефекат рекламе на таквом једном догађају чини још већим.

7) Сви остали договори везани за што ефектније представљање донатора на фестивалу (рекламирање) врше се у непосредном контакту са организатором: 
контакт телефони су 069/3584-395 и 062/8-348-988 а е-mail адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Прочитано 12520 пута
ЛИРА

Удружење текстописаца
за музичко стваралаштво.

Више из ове категорије ЕДУКАЦИЈА »
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошлог месеца
УКУПНО
146
269
2255
5114
9967
13295
4834448

Прогноза за данас
240


Ваш IP:54.82.29.141

Радио РеномеРадио Морава